Gezellige Kerstmarkt

11 december 2011 12:00 - 18:00 uur

FluXus is nauw betrokken bij de kerstmarkt rondom de Bullekerk (Westzijderkerk) die door de Rotaryclub Zaandam wordt georganiseerd. Naast het doel van deze club om de bezoekers een leuke middag te bezorgen, streeft zij er naar een bedrag in te zamelen voor het FluXus project: Muziek maakt School. Een lokaal project waar basisschoolleerlingen uit achterstandwijken de kans krijgen om een muziekinstrument te bespelen.

Kraampjes, optredens en activiteiten
Je komt er volledig in de kerststemming dankzij de mooie verlichting, decoratie en stemmingsvolle muziek. Bewonder de 40 kerstkraampjes en zoek tussen de bijzondere kerstspullen, wie weet vind je er nog een accessoire voor in de kerstboom of een origineel kerstcadeau. In de horecatent kunt worden de meest lekkere hapjes en drankjes verkocht en kunt zich warmen aan een heerlijke beker chocolademelk. De kerstmarkt is ook geschikt voor kinderen, voor hen worden diverse activiteiten georganiseerd.

Vanuit de Bullekerk komen de bekende kerstliederen u tegemoet, hier worden gedurende de kerstmarkt diverse optredens gegeven. U bent er van harte welkom om te genieten van mooie kerstmuziek, zoals de welbekende Christmas Carrolls. Het programma wordt afgesloten met een optreden van de bekende zangeres Margriet Eshuijs.

zie agenda: www.fluxus.nl